Megtudtam, mi az, hogy teljes kiőrlésű kenyér. Ez az, amelyben benne hagyják a búza emészthetetlen részeit, vagyis minimum 2 munkafolyamattal kevesebb szükséges a liszt előállításához. Ezért aztán drágább, mint a fehér kenyér. Ugyanez igaz a barna cukorra is, ahol jól megspórolják a finomítási munka felét, hogy több pénzért adhassák.
Nemsokára a boltokba kerülnek azok a fiatal emberek is, akikből az állam kispórolta az oktatási folyamat felét, azt nem tudom még, mennyibe fognak nekünk kerülni, de hogy olcsóbbak nem lesznek, mint a hagyományosan szakmásított és diplomásított egyedek, az a fenti példák alapján megjósolható.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
heptakontanonaéder 2017.08.09. 01:42:46
Megspórolják az egyik tisztítási fázist és a fényezést, ezért adják drágábban.